Börjar:
Slutar:
Plats:
Handelshögskolan i Stockholm, Sveavägen 65, plan 5
Kostnad:
Informationsmötet är kostnadsfritt

Nu kör SSE Executive Education igång med en rad informationsmöten inför nästa start av Byggherreprogrammet 2018.

Första tillfället är måndagen den 20 november. På mötet får du en inspirerande inblick i programmet, och hur utbildningen kan utveckla och stärka dig och din organisation. Du får också möjlighet att ställa frågor till programledningen, samt få rådgivning som berör dina utbildningsbehov.

Föranmälan behövs.

ANMÄLAN

Byggherre MasterClass Diploma är en specialanpassad ledarutbildning för byggherrar och medarbetare som vill utvecklas och stärka kompetensen i rollen som byggherre. Utbildningen ges av Stockholm School of Economics Executive Education i samarbete med Byggherrarna. Nästa programstart är 25 september 2017.

Läs mer om programmet.

Senast uppdaterad