Börjar:
Slutar:
Plats:
SSE Executive Education, Sveavägen 65, plan 5, Stockholm
Kostnad:
Kostnadsfritt

SSE Executive Education bjuder in till informationsmöte inför nästa start av Byggherreprogrammet 2018.

På mötet får du en inspirerande inblick i programmet och hur utbildningen kan utveckla och stärka dig och din organisation. Du får också möjlighet att ställa frågor till programledningen, samt få rådgivning som berör dina utbildningsbehov.

Föranmälan behövs.

ANMÄLAN


Byggherre MasterClass Diploma är en specialanpassad ledarutbildning för byggherrar och medarbetare som vill utvecklas och stärka kompetensen i rollen som byggherre. Utbildningen ges av Stockholm School of Economics Executive Education i samarbete med Byggherrarna. Nästa programstart är 25 september 2018.

Läs mer om programmet


Senast uppdaterad