Börjar:
Slutar:
Plats:
Bryggarsalen, Norrtullsgatan 12 N, Stockholm
Kostnad:
750 kr exkl moms

Nu är det dags för den fjärde resultatkonferensen, där du får ta del av det senaste från Energimyndighetens nätverk BeBo & Belok!

Konferensen riktar sig till dig som är aktivt arbetande med såväl resurseffektiv bebyggelse i ett större perspektiv, som energieffektivisering av enstaka fastigheter eller mindre bestånd av fastigheter (både flerbostadshus och lokaler). Vi välkomnar fastighetsägare, byggföretag, energibolag, energiansvariga, konsulter och alla övriga intresserade av området.

Under förmiddagen håller Belok och BeBo gemensam konferens med fokus på frågor som är intressanta för fastighetsägare - oavsett typ av fastighet. Under eftermiddagen blir det en djupdykning i några av de olika projekt som respektive nätverk arbetar med. Det kommer att vara separata program för Belok och BeBo, där du som konferensdeltagare kan välja det spår som passar dig bäst. Utöver presentationer innehåller eftermiddagen paneldiskussioner och möjlighet till erfarenhetsutbyte.


Program

Förmiddag

> Gemensamt program BeBo & Belok
Förmiddagens pass kommer att filmas och kommer att kunna tas del av i efterhand.

Eftermiddag

> Spår Belok - Energimyndighetens nätverk för energieffektiva lokaler
> Spår BeBo - Energimyndighetens nätverk för energieffektiva flerbostadshus

Du väljer vid anmälan vilket eftermiddagsspår som passar dig!


Publicerad
Senast uppdaterad