Årets hetaste ämnen är Hållbarhet – ur alla aspekter och inom alla områden tätt följd av miljö och klimat. Antalet evenemang har sjunkit med ungefär 900 från förra året. Du kan följa veckan på tv, via olika webbplatser – sök på Almedalen.

Är du medlem eller vill bli och är på plats träffar vi dig gärna.
Kontakta: Tommy Lenberg, 072-713 32 41.

Program Almedalen 2019

Seminarier där Föreningen Byggherrarna deltar
Byggherrarna har inget eget seminarium men om du är i Almedalen kan du träffa vår vd på följande seminarier där han medverkar i olika paneler:

2 juli
Tid:
12.00-12.45
Plats: Korsgatan 4
Arrangör: Boverket

Sverige bygger hållbart – tillsammans bygger vi bättre

Enligt en ny rapport slösas över 100 miljarder kr bort varje år inom byggbranschen, i Sverige. I arbetet med regeringsuppdraget kring inomhusmiljö vill vi nu samla alla goda krafter för att tillsammans arbeta för en mer attraktiv, effektiv och hållbar byggsektor. Läs mer här.


3 juli
Tid:
13.00 – 13.50
Plats: Holmen 604, Svensk Ventilations trailer nära Teaterskeppet
Arrangörer: Svensk Ventilation, Installatörsföretagen, Energieffektiviseringsföretagen

Fel, brister och skador inom byggsektorn – kan samverkan/partnering vara en lösning?

Enligt Boverkets kartläggning av fel, brister och skador inom byggsektorn så är de sammanlagda fastighetsekonomiska kostnaderna flera miljarder för att åtgärda dessa fel. Kan samverkan/partnering vara en lösning för att minska felen, höja kvalitén, minska arbetsolyckor och förbättra arbetsmiljön? Läs mer här.


Publicerad
Senast uppdaterad