Nu kan du ta del av den inspelade konferensen där man diskuterade hur de nya byggreglerna, som träder i kraft den 1 juli 2024, kommer att påverka samhällsbyggnadssektorn.

Medverkande var bland annat infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson, representanter från Boverket, Svenska institutet för standarder (SIS), IQ Samhällsbyggnad och Direktoratet for Byggkvalitet (DIBK) i Norge.

Missa inte att ta del av detta!

"Vi står inför väldigt stora utmaningar när det gäller hållbarhet, cirkularitet, återbruk, digitalisering med mera och då måste vi naturligtvis ha ett regelverk som också öppnar upp och skapar förutsättningar och inte konserverar oss i ett gammalt sätt att arbeta. Det här ska skapa möjligheter." Tommy Lenberg, vd Byggherrarna.

Läs mer och se inspelningen här


Publicerad
Senast uppdaterad