Var med och nominera din kandidat!

Känner du till en ung och inspirerande ledare som visat goda exempel på ledarförmåga genom omställning och utvecklingsarbete i samhällsbyggnadssektorn, som du vill hylla? Nu är chansen här!

CMB:s ledarskapspris delas varje år ut till en ung framgångsrik ledare i samhällsbyggnadssektorn. Guldhusjuryns uppdrag är att lyfta fram förebilder som representerar olika slags ledarskap i företag och projekt inom den privata såväl som den offentliga sektorn.

Årets pris delas ut under Business Arena Väst den 5 november 2024.

Nominera din kandidat till Guldhuset 2024 senast 31 maj!

Läs mer och nominera här


Guldhus-priset delas ut av CMB i samarbete med Byggherrarna, Byggföretagen, Byggindustrin, Fastighetsägarna, Göteborgs Byggmästareförening, Bonnier News, Chalmers tekniska högskola och Innovationsföretagen.


Publicerad
Senast uppdaterad