Construction Management (CM), är ett internationellt uttryck för att planera, organisera och styra projekt som genomförs på delad entreprenad. På den svenska marknaden ingår även de tidiga skedena i begreppet CM, som därmed kommer att innefatta projektutveckling, kalkyler och projektering. Med CM får du mer kontroll och kan spara både tid och pengar!

Efter denna kurs har du kunskapen att avgöra om ditt projekt lämpar sig för ett CM-upplägg. Du har också en överblick på processen, från ax till limpa, i ett CM-projekt och vad du särskilt behöver tänka på i förhållande till andra genomförandeformer.

Kursen är framtagen i samarbete med Byggherrarna och CM-bolagen. Nicklas Björklund, advokat på Kilpatrick Townsend & Stockton och även Byggherrarnas husadvokat, är en av föreläsarna.

Kursen är intressant för byggherrar och fastighetsägare, men också för de projektledare som kommer i kontakt med CM.

ANMÄLAN

Publicerad
Senast uppdaterad