I en serie inspel från föreläsare på utbildningsprogrammet Byggherre MasterClass, som vi håller i samarbete med KTH Executive School, lyfter vi frågor som utmanar och utvecklar rollen som byggherre. Tanken är att skapa reflektion kring hur man som byggherre kan vara mer proaktiv och stärka byggherrens affärsmässiga nyckelroll för utvecklingen av ett hållbart samhällsbyggande.

Utbildningsprogrammet är tänkt att ge dig värdefull strategisk kunskap som du kan omsätta i ditt arbete utifrån tre perspektiv: samhälls-, ägar- och kundperspektivet.

I detta andra avsnitt som behandlar ägarperspektivet får du höra Torkel Strömsten, Associate Professor/Handelshögskolan och Gästprofessor i ekonomistyrning på KTH, belysa betydelsen av att man som byggherre förstår hur man i projekt arbetar med ekonomistyrning i olika faser. Detta är något som är grundläggande för att kunna kombinera innovation och utveckling med lönsamhet.

Den 1 december ges en digital introduktion till Byggherre MasterClass. Själva programmet, med första utbildningspasset, startar den 26-28 januari 2021.
>> Läs mer och ansök här

Se samtliga filmer >>


Publicerad
Senast uppdaterad