Den 23 september genomförde IQ Samhällsbyggnad, Boverket och CMB vid Chalmers webbinariet "Så stoppar vi miljardförluster från byggskador och slöseri". Med på webbinariet var representanter från Boverket, Byggcheferna och även Byggherrarnas VD Tommy Lenberg. Webbinariet spelades in och finns nu att ta del av, tillsammans med övrig information, på IQ Samhällsbyggnads webbplats.
> Se inspelningen från webbinariet

Nu fortsätter diskussionen i ett uppföljande webbinarium den 3 november på samma tema. Representanter från olika delar av sektorn, där Tommy Lenberg medverkar även denna gång, samtalar om vilka hinder som finns och vägen framåt. Statssekreterare Elin Olsson deltar också med reflektioner och avslutningsvis får du veta mer om hur CMB, Boverket och IQ Samhällsbyggnad arbetar vidare med frågan.

Missa inte chansen att höra mer om detta högaktuella ämne!

Skicka in din anmälan senast den 30 oktober.

> Läs mer och anmäl dig till webbinariet den 3 november


Publicerad
Senast uppdaterad