Byggherrarna har varit drivande i utveckling av PQi – branschens nya verktyg för att mäta projektkvalitet, som är ett unikt hjälpmedel för strukturerad erfarenhetsåterföring i byggprojekt. Allt fler byggherrar ansluter sig nu till tjänsten för att mäta och förbättra sin projektverksamhet. Därför känns det bra att vi nu kan erbjuda våra medlemmar rabatt på prenumerationskostnaden med det nya avtalet.

Som byggherrar behöver vi gå i första ledet för att driva säkrare, effektivare och hållbarare byggprojekt. Med PQi i verktygslådan kan vi bli ännu mer proaktiva genom att tidigt upptäcka och korrigera avvikelser.

Tommy Lenberg, VD Byggherrarna

Kort om PQi
PQi är världens första automatiserade molntjänst för att mäta kvalitet i byggprojekt. Tjänsten tillhandahålls av Binosight AB. Man får tillgång till tjänsten genom att prenumerera på PQi i projekt. Byggherrar som mäter många projekt erbjuds även att prenumerera på en PQi Dashboard som ger en aggregerad, ständigt uppdaterad bild av hur projektportföljen utvecklas och presterar jämfört med branschen. Byggherrarnas rabattavtal med Binosight ger medlemmar 10% rabatt på prenumerationskostnaden.
> Läs mer om PQi

Kontakta oss gärna för mer information

Tommy Lenberg, VD, Byggherrarna
E-post: tommy.lenberg@byggherre.se
Tel: 072-713 32 41

Thomas Samuelsson, VD, Binosight
E-post: thomas.samuelsson@binosight.com
Tel: 073-707 15 56

Publicerad
Senast uppdaterad