Under dagen presenterades det senaste kring teknik, innovation och hållbarhetsstrategier inom ämnesområdet energieffektivisering och resultaten från de olika projekt och innovationsupphandlingar som nätverken arbetar aktivt med redovisades.

Flera spännande föredrag hölls där ämnen som EU-direktiv, Energimyndighetens roll och vikten av samverkan mellan olika aktörer belystes, samt bjöds det på insiktsfulla framtidsspaningar. Det blev också en presentation av vinnaren i "Tekniktävling energiuppföljningssystem för fastighetsägare" som arrangerats av Fastighetsägarna Sverige i samarbete med BeBo och Belok. Dagens avslutades med en paneldiskussion om smarta byggnader och artificiell intelligens (AI).

Det blev en inspirerande dag fylld med insiktsfulla erfarenheter, nätverkande och värdefullt kunskapsutbyte, som främjar fortsatta engagerande diskussioner och samarbeten inom ramen för energieffektivisering.

Missade du konferensen?

Nu finns samtliga föreläsningar att ta del av i form av presentationer och filminspelningar på respektive nätverks webbplats:

BeBos webbplats
Beloks webbplats


Publicerad
Senast uppdaterad