Vi hälsar våra nya ledamöter Jennie Magnusson, chefsjurist, Trafikverket och Lina Öien, chef hållbar utveckling, Riksbyggen varmt välkomna till styrelsen! Vi ser fram emot att få med deras kunskaper och erfarenheter i vårt framtida styrelsearbete.

Läs mer om de nya styrelseledamöterna här.

Vi tackar våra två avgående ledamöter Malin Lövström och Lena Andersson för förtjänstfulla insatser i Byggherrarnas styrelse. Lena ersätter nu Håkan Siggelin i valberedningen.

Tack för ert engagemang och goda arbete!

Övriga styrelseledamöter sitter kvar även nästkommande verksamhetsår.

Vi är glada över den valda sammansättningen av styrelsen och ser fram emot att arbeta tillsammans för att fortsätta driva föreningen framåt och representera våra medlemmars intressen på bästa möjliga sätt.

Se Byggherrarnas styrelse verksamhetsår 2024 - 2025

Publicerad
Senast uppdaterad