I en serie inspel från föreläsare på utbildningsprogrammet Byggherre MasterClass, som vi håller i samarbete med KTH Executive School, lyfter vi frågor som utmanar och utvecklar rollen som byggherre. Tanken är att skapa reflektion kring hur man som byggherre kan vara mer proaktiv och stärka byggherrens affärsmässiga nyckelroll för utvecklingen av ett hållbart samhällsbyggande.

Utbildningsprogrammet är tänkt att ge dig värdefull strategisk kunskap som du kan omsätta i ditt arbete utifrån tre perspektiv: samhälls-, ägar- och kundperspektivet.

I det tredje avsnittet, som behandlar kundperspektivet, belyser Mats Wilhelmsson, Professor och vice skolchef KTH, betydelsen av hur man kan tänka som byggherre, för att utveckla värdet för både byggherrar och för framtida ägare. Förutom att förstå hur värdet på en fastighet kan utvecklas över tid, är det också viktigt att förstå hur omgivningen och förändringarna i omgivningen kan påverka värdet.

Den 1 december ges en digital introduktion till Byggherre MasterClass. Själva programmet, med första utbildningspasset, startar den 26-28 januari 2021.
>> Läs mer och ansök här

Se samtliga filmer >>


Publicerad
Senast uppdaterad