Börjar:
Slutar:
Plats:
Brygghuset konferens, Norrtullsgatan 12N, Stockholm
Kostnad:
450 kr exkl moms för medlemmar i nätverken och 750 kr för övriga.

Varmt välkommen till Energimyndighetens nätverk BeBo och Beloks resultatkonferens där nätverken presenterar det senaste kring teknik, innovation och hållbarhetsstrategier inom energieffektivisering - med fokus på frågor som rör både flerbostadshus och lokaler inom temat resurseffektiv och smart bebyggelse.

Under dagen kommer det att bli djupdykningar i några av de olika projekt och innovationsupphandlingar som nätverken arbetar med och där du som deltagare kommer att få ta del av de senaste resultaten inom högaktuella ämnen. Utöver presentationer blir det paneldiskussioner med experter och inspirerande talare som delar med sig av sina tankar och perspektiv och du får möjlighet till erfarenhetsutbyte med kollegor i branschen.

Konferensen hålls i Stockholm och riktar sig till dig som arbetar med såväl resurseffektiv bebyggelse i ett större perspektiv, som energieffektivisering av enstaka fastigheter eller mindre bestånd av fastigheter (både flerbostadshus och lokaler). Vi välkomnar fastighetsägare, byggföretag, energibolag, energiansvariga, konsulter och alla övriga intresserade av området.

> TA DEL AV PROGRAMMET HÄR

Boka in datumet i din kalender!


Läs mer om BeBo - Energimyndighetens nätverk för energieffektiva flerbostadshus
Läs mer om Belok - Energimyndighetens nätverk för energieffektiva lokaler


Publicerad
Senast uppdaterad