Datum:
Plats:
Brygghuset konferens, Norrtullsgatan 12N, Stockholm

Varmt välkommen till Energimyndighetens nätverk BeBo och Beloks resultatkonferens där nätverken presenterar det senaste kring teknik, innovation och hållbarhetsstrategier inom energieffektivisering - med fokus på frågor som rör både flerbostadshus och lokaler inom temat resurseffektiv och smart bebyggelse.

Under dagen kommer det att bli djupdykningar i några av de olika projekt och innovationsupphandlingar som nätverken arbetar med och där du som deltagare kommer att få ta del av de senaste resultaten inom högaktuella ämnen. Utöver presentationer blir det paneldiskussioner med experter och inspirerande talare som delar med sig av sina tankar och perspektiv och du får möjlighet till erfarenhetsutbyte med kollegor i branschen.

Konferensen hålls i Stockholm och riktar sig till dig som arbetar med såväl resurseffektiv bebyggelse i ett större perspektiv, som energieffektivisering av enstaka fastigheter eller mindre bestånd av fastigheter (både flerbostadshus och lokaler). Vi välkomnar fastighetsägare, byggföretag, energibolag, energiansvariga, konsulter och alla övriga intresserade av området.

> TA DEL AV PROGRAMMET HÄR

Läs mer om:

BeBo - Energimyndighetens nätverk för energieffektiva flerbostadshus
Belok - Energimyndighetens nätverk för energieffektiva lokaler

Varmt välkommen med din anmälan senast 22 november!

Byggherrarna är kommunikations- och administrationsstöd åt BeBo och Belok och ansvarar för deltagarlistorna. Läs mer om hur dina personuppgifter hanteras under Byggherrarnas integritetspolicy.

Publicerad
Senast uppdaterad